Web Analytics Made Easy - Statcounter

استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد برگزار خواهد شد. این خبر در نشست خبری نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی که در محل واحد الکترونیکی برگزار می شد، اعلام شد.

دکتر محمدرضا کشاورزی، رییس واحد الکترونیکی، با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری دنیاست، اظهار کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی تنها واحدی است که اجازه آموزش مجازی در کشور را دارد و بزرگ‌ترین دانشگاه مجازی کشور نیز محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این واحد تحصیل می‌کنند. رئیس واحد الکترونیکی با بیان اینکه مرکز رشد این واحد، پشتیبان و حامی شرکت‌های دانش‌بنیان است، تصریح کرد: این واحد در حوزه‌های مختلفی فعالیت کرده و با هدفتوسعه آموزش مجازی زیرساخت‌های بومی فراوانی را راه‌اندازی کرده است تا امکان تحصیل همگان فراهم شود.

کشاورزی با بیان اینکه نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در راستای کارآفرینی در حوزه فضای مجازی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این استارتاپ ویکند که نمونه‌های آن در تمام کشورهای پیشرفته و توسط مدعیان حوزه آی‌تی برگزار می‌شود، استعداد‌های موجود را شناسایی می‌کنیم و با حمایت از آنها این ایده‌ها را به مرحله تجاری‌سازی خواهیم رساند.

استقرار برگزیدگان استارتاپ ویکند در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی
مهدیار آقانصیر، مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه تولید محتوا در دنیای مجازی باید با هدف انتقال مفاهیم صورت گیرد، اظهار کرد: در جمع‌بندی‌هایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که با توجه به نیازهایی که این دانشگاه به تولید محتوا داشت، نخستین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی را به عنوان یک اقدام استعدادیاب و در راستای حمایت از ایده‌ها و تجاری‌سازی آنها برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه امروز محتوا از اصلی‌ترین محورهای آموزش الکترونیک و مجازی به شمار می‌رود، گفت: متأسفانه در این حوزه با فقر محتوای آموزشی مناسب مواجه هستیم و برای رفع آن نیاز به برگزاری چنین استارتاپ ویکندهای وجود دارد. آقانصیر در تشریح این رویداد اعلام کرد: استارتاپ ویکند محتوای آموزشی در جهت محتواهای موردنیاز دانش آموزان و دانشجویان برگزار می‌شود. 30 بهمن پیش رویداد  برگزار خواهد شد و استارتاپ ویکند نیز از 8 تا 10 اسفند طی سه روز برگزار می شود.

مدیر مرکز کوتاه مدت اعلام کرد علاقه‌مندان می‌توانند از طریق تارنمای http://azad.iauec.ac.ir/startup در این استارتاپ ویکند ثبت‌نام کنند. وی افزود: محورهای این رویداد اپلیکیشن‌های موبایل، انیمیشن های آموزشی، فیلم های آموزشی، نرم افزارهای کمک آموزشی (مکمل آموزش یا نرم‌افزارهای همراه کتاب)، نرم افزارهای ابزار معلم و استاد، نرم‌افزارهای دایره المعارف و فرهنگ (دانشنامه)، بازی و سرگرمی‌های آموزشی، کتاب‌ها و تکالیف الکترونیکی و .... می باشند و افراد می توانند ایده های خود را در این محورها عرضه نمایند.

مدیر مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان متذکر شد: برگزیدگان این رویداد در حوزه دانشجویی یک سال در مرکز رشد این واحد مستقر خواهند شد و از آنها انواع حمایت صورت خواهد گرفت، همچنین جوایز در خصوص شرکت کنندگانی که تمایل به حضور در مرکز رشد را ندارند، از یک تا پنج میلیون تومان است.

 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۴۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • آماده‌سازی و نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • معرفی تیم‌های برتر اولین استارت آپ دانش آموزی هنرستان‌های دخترانه گلستان