Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌علمی دانشگاه گیلان معتقد است که پنجره واحد الکترونیکی با حذف مراجعات مکرر کارآفرین به نهادهای مختلف حکومتی و دولتی، موانع اصلی کسب‌وکار را رفع خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، همایش بررسی فضاهای کسب‌وکار در اقتصاد ایران و منطقه آزاد انزلی پیش از ظهر امروز در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته سید رضا میر عسکری،  استادیار گروه اقتصاد و حسابداری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان مؤلفه‌های نماگر شروع کسب‌وکار در ایران و به‌خصوص منطقه آزاد انزلی طی سال‌های ٢٠١٥ تا ٢٠١٩ به‌طور چشمگیری کاهش پیداکرده و رتبه بهتری به ایران و علی‌الخصوص منطقه آزاد انزلی اختصاص‌یافته است.

وی با اشاره به گزارش سال ۲۰۲۰ جهانی که اخیراً منتشرشده گفت: ایران از بین ۱۹۰ کشور موردبررسی رتبه ۱۲۷ را به دست آورده اما در میان ۲۵ کشور سند چشم‌انداز توسعه تا سال ۱۴۰۴ با یک رتبه تنزل رتبه ۲۰ را کسب کرده که مایه تأسف است.

عضو هیئت‌علمی گروه اقتصاد دانشگاه گیلان در میان این ۱۹۰ کشور، عربستان سعودی با ۳۰ پله صعود بهترین شاخص جهانی بر اساس گزارش‌های بانک جهانی را کسب کرده است.

وی اصلی‌ترین راهکار مورد توجیه گروه انجام کسب‌وکار بانک جهانی را راه‌اندازی پنجره واحد الکترونیکی در تمامی مراحل آغاز و فعالیت کسب‌وکار دانست و افزود: پنجره واحد الکترونیکی با حذف مراجعات مکرر کارآفرین به نهادهای مختلف حکومتی و دولتی، موانع اصلی کسب‌وکار را رفع خواهد کرد.
انتهای پیام/84007

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد ایران گیلان دانشگاه پنجره واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس بر اساس این گزارش، ۱۹۷ موسسه ایرانی در میان برترین ها در رتبه بندی موسسه های "سکیمگو" قرار دارند که دانشگاه تربیت مدرس رتبه دوم را در میان دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم و رتبه ششم را در میان دانشگاه های زیر مجموعه وزارت بهداشت و وزارت علوم کسب کرده است.

آزمایشگاه سکیمگو در ویرایش سال ۲۰۲۴ میلادی نام ۱۹۷ مؤسسه ایرانی از بخشهای دولتی، بهداشت، آموزش عالی و خصوصی را در میان مؤسسه های برتر جهان آورده است. نخستین هدف آزمایشگاه «سکیمگو» از انتشار سیاهه دانشگاه های برتر نه رتبه بندی مؤسسه ها بلکه ارائه یک ابزار فراگیر علم سنجی برای سیاست گذاران مؤسسه ها و مدیران پژوهشی است. ا

ز این رو آنها میتوانند برون دادهای پژوهشی خود را تحلیل و ارزیابی کنند و راه هایی برای بهبود بیابند رتبه بندی سکیمگو» از فراگیرترین نظام های رتبه بندی جهانی مؤسسه های آموزشی پژوهشی و بهداشتی دولتی و خصوصی در جهان به شمار می رود.

پژوهش، نوآوری، و تأثیر اجتماعی سه بعدی هستند که ۲۰ سنجه کلیدی ارزیابی مؤسسه ها را در این نظام پوشش میدهند. در جدول یک رتبه فراگیر مؤسسه های ایرانی در جهان و رتبه جهانی آنها در ابعاد پژوهش نوآوری و تأثیر اجتماعی در این نظام آمده است.

کد خبر 6098331

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • آخرین مهلت الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب وکار و دریافت شناسه یکتا
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • ۱۹ و ۳۶، رتبه تیراندازان المپیکی ایران در جام جهانی
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی