Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت و گوی زنده تلویزیون درباره جزئیات آموزش در ترم تحصیلی جدید گفت: مسئله اساسی برای برگزاری کلاس‌های عملی ترم جاری با آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها یا بخش تجربی کلاس‌هاست. آن دسته از دانشگاه‌هایی که می‌توانند دانشجویان را به صورت حضوری پذیرش کنند اولویت با برگزاری این کلاس‌های عملی است و پس از آن اولویت با کلاس‌های تحصیلات تکمیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خاکی صدیق در ادامه بیان کرد: در تابستان تعدادی از دانشگاه‌ها آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها را برگزار و کاستی‌های ترم گذشته را جبران کردند و یکی از چالش‌های جدی آموزش الکترونیکی بخش تجربی، کارگاهی و آزمایشگاهی است.

ظرفیت و تعداد پذیرش دانشجویان در خوابگاه‌ها
خاکی صدیق در ادامه درباره ظرفیت و تعداد پذیرش خوابگاه‌ها در ترم جدید بیان کرد: برنامه ریزی خوابگاه‌ها بر عهده معاونت‌های دانشجویی است و برنامه خوابگاه‌ها به گونه‌ای برنامه ریزی شده است که شاهد تراکم در اتاق‌های خوابگاه نباشیم و طبیعتا درصد پذیرش در خوابگاه‌ها خیلی کاهش پیدا خواهد کرد.

خاکی صدیق اضافه کرد: ظرفیت هر اتاق خوابگاه در وضعیت طبیعی ۴ تا ۶ نفر و در برخی مواقع بالاتر است، ولی فعلا برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی این پذیرش محدود شده است.

وضعیت دانشجویان جدید الورود
معاون وزیر علوم درباره دانشجویان جدید بیان کرد: دانشجو‌های جدید الورود بعد از اعلام نتایج کنکور سراسری توسط سازمان سنجش از اوایل آبان به صورت الکترونیکی ثبت نام خود را انجام می‌دهند و کلاس‌ها را به صورت الکترونیکی شروع می‌کنند؛ مشکلی برای شروع ترم تحصیلی آن‌ها نداریم.

معاون وزیر علوم اضافه کرد: با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان جدید الورود با فضای دانشگاه و استادان به دانشگاه‌ها توصیه شده شرایط حضور این دانشجویان را در کلاس‌های حضوری حداقل به مدت دو هفته فراهم کنند، ولی با توجه به اولویت سلامت دانشجویان اگر به هر دلیلی امکان حضور این دانشجویان به صورت حداقلی هم ممکن نباشد ترم تحصیلی آن‌ها به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود بنابراین دانشجویان نگران ترم خود نباشند، زیرا ترم جاری را به صورت کامل پاس می‌کنند.

تلاش می‌کنیم ترم برای نودانشجویان حذف نشود
خاکی صدیق در ادامه با بیان اینکه ترم تحصیلی این دانشجویان فشرده‌تر می‌شود، افزود: دانشجویان در امتحانات پایان ترم مثل دانشجویان قدیم شرکت خواهند کرد و تمام تلاشمان این است که ترم حذف نشود. دیر شروع شدن ترم این دانشجویان با واحد کمتر و کلاس فشرده‌تر جبران می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: معاون وزیر علوم پارسی خبر ترم تحصیلی نودانشجویان ترم یک دانشجویان جدید خوابگاه ها ترم تحصیلی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمودهای قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان)؛

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری)؛

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیازهای فراگیران)؛

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد)؛

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین ‌بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

گفتنی است، اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محورهای سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

لازم به ذکر است، در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقاء پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین "محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

بر اساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229476 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان