Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، گزیده‌ای از مهمترین اخبار واحدهای دانشگاه آزاد  اسلامی سراسر کشور در شنبه (۱۱ تیر)  را در ادامه می‌خوانید.

بازدید رئیس و معاونان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره از واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس و معاونان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، با هدف آشنایی با ظرفیتهای واحد الکترونیکی و تعریف همکاری های مشترک در حوزه مشاوره از واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی بازدید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حاتمی رئیس سازمان،  امین رفیعی پور معاون آموزشی،  محمدرضا صیرفی معاون امور استان ها و مهرداد ثابت معاون نظارت حرفه ای و امور کمیسیون های سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران، ظهر روز سه شنبه هفتم تیر ماه از واحد الکترونیکی و زیر ساخت ها و سامانه های موجود و تحت نظارت این واحد بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور  نجف پور رئیس واحد الکترونیکی معاونتهای آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهشی و فنی برگزار شد، رئیس واحد الکترونیکی ضمن تشکر و قدردانی از حضور مسئولان سازمان نظام رواشناسی و مشاوره ایران، بیان کرد: مجوز فعالیت واحد الکترونیکی برای برگزاری دوره­ها کارشناسی و کارشناسی ارشد با روش مجازی، از سوی شورای گسترش وزارت علوم و تحقیقات و فناوری صادر گردیده است و الان بالغ بر ۱۲۰ رشته در مقطع لیسانس و ۳۸۰ رشته در مقطع کارشناسی ارشد در این واحد دایر است که در این رشته ها حدود پانزده هزار نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

وی بیان کرد: البته در کنار شیوه آموزش مجازی، امتحانات واحد الکترونیکی همسان با سایر دانشگاهها به صورت حضوری برگزار می­شود و این شاخصی برای ارزیابی کیفیت آموزش مجازی این واحد است که دانشجویان آن در فرآیند آموزش مجازی به کیفیتی همسان از یادگیری با سایر دانشجویان دانشگاههای حضوری دست می­یابند و می­توانند همانند بقیه آزمونهای حضوری را پشت سر گذاشته و در نهایت موفق به اخذ مدرک شوند.

نجف پور افزود: باید بین آموزش از راه دور و آموزش آنلاین و آموزش هوشمند تفاوت قائل شد. نماینده آموزش از راه دور که به نوعی آموزش آفلاین است، دانشگاه پیام نور بوده و نماینده آموزش آنلاین واحد الکترونیکی بوده که البته الان در آستانه آموزش هوشمند است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط بهره وری از وقت و زمان دانشجویان واحد الکترونیکی، کیفیت و توانایی دانشجویان ورودی به این واحد نسبت به دیگر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاههای دولتی از منطقی متفاوت تبعیت میکند و  عموما کسانی این واحد را انتخاب می­کنند که در عین توجه به کیفیت و اعتبار آموزشی، به دنبال بهره­وری از وقت و زمان هستند و به دلیل اشتغال همزمان با تحصیل یا خانه دار بودن و دلایل دیگر  واحد الکترونیکی را دانشگاه خوبی برای تحصیل خود دیده و انتخاب کرده اند.

وی افزود: از ترم جاری اساتید واحد مکلف شده اند در ابتدای ترم طرح درس خود را در ال ام اس آموزشی بارگزاری کرده و متعاقبا منابع درسی تراز اول باید مورد استفاده قرار گیرد و شورای هر گروه موظف به بررسی و تایید موارد گردیده است و همین امر به افزایش هر چه بیشتر کیفیت آموزش منجر میشود.

نجف پور بیان کرد: در دو سال و اندی گذشته و با گسترش آموزش مجازی و افزایش سطح دانش جامعه نسبت به این امر، شاهد استقبال گسترده از تحصیل مجازی درکشور هستیم که با حضوری شدن دانشگاهها، به طور حتم این استقبال در آینده افزایش بیشتری خواهد یافت.

رئیس واحد الکترونیکی درباره سیاست های توسعه اشتغال و کارآفرینی و ارتباط با صنعت در این واحد بیان کرد: یکی از سیاست های مهم ما در واحد الکترونیکی، به موازات آموزش کلاسیک دانشگاهی، شناسایی هرچه بیشتر صنعت و کسب و کارها در سطح کشور و طراحی دوره های دوره های پودمانی و کوتاه مدت تخصصی برای افزایش دانش و مهارت دانشجویان برای ورود به بازار کار و کارآفرینی است.

وی افزود: رشته های روانشناسی و مشاوره در این واحد دانشگاهی به دلیل کیفیت آموزش بالا و حضور اساتید برجسته و همکاری با سازمان نظام روان شناسی، مورد استقبال بالای متقاضیان تحصیل است  و سطح علمی فارغ التحصیلان این واحد از میانگین دانشگاه آزاد اسلامی بالاتر است.

نجف پور ادامه داد: روال کلی آموزش اینگونه است که دروس نظری به صورت مجازی ارائه می­شوند و دروس علمی با استفاده از ظرفیت برخی از واحد های برتر دانشگاه آزاد اسلامی، به صورت حضوری برگزار می گردد.

وی در پایان پیشنهاد همکاری بیشتر فیمابین واحد الکترونیکی و سازمان نظام روانشناسی در جهت توسعه مشاوره آنلاین و همچنین ارائه زیرساخت آموزش مجازی و طراحی و توسعه پلتفرم های مشاوره ارائه کرد.

در ادامه این نشست  حاتمی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران بیان کرد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از موفق ترین واحد های دانشگاهی در سطح کشور به لحاظ برخورداری از بهترین زیرساخت های آموزشی از بعد نرم افزاری و سخت افزاری است. یکی از مهمترین مباحث دانشگاه های کشور، بحث مدارک فارغ التحصیلان رشته های روانشناسی و مشاوره می باشد که با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت عملکرد این قشر از جامعه و با عنایت به هدف این افراد پس از فراغت از تحصیل و مراجعه به بازار کار و تاثیر بسیار زیاد از لحاط روانی در جامعه، باید سخت گیری های بیشتری از لحاظ اعتبار مدارک این افراد صورت پذیرد.

وی تصریح کرد: با توجه به تغییر نیاز جامعه، در حال حاضر حدود ۳۰۰ هزار دانشجو در داخل و خارج از کشور مشغول به تحصیل در زیرشاخه های رشته های روانشناسی و مشاوره می باشند، که این امر نشان دهنده افزایش تمایل نسبت به ارتقا دانش خود در این زمینه است. در سنوات گذشته و به خصوص پس از شیوع بیماری کرونا درکشور روند فعالیت مراکز مشاوره و روانشناسی نسبت به گذشته بسیار افزایش یافته است.

حاتمی یادآور شد: با توجه به سطح سواد جامعه، فارغ التحصیل رشته روانشناسی باید در سه زمینه (پزشکی، آموزشی و حرفه ای) بهترین فعالیت را داشته باشد که این مورد باعث افزایش اعتبار مدرک وی خواهد شد.: فارغ از اعتبار و کیفیت آموزش مجازی واحد الکترونیکی، یکی از پیشنهادات این سازمان در جهت افزایش اعتبار مدارک فارغ التحصیلان رشته ای روان شناسی و مشاوره، برگزاری آزمون های متفاوت برای سنجش میزان دانش و آگاهی متقاضیان جهت اخذ مجوز برای فعالیت در بازار کار است.

وی در پایان گفت: امیدوارم با برطرف نمودن موانع و امضا تفاهم نامه و سند همکاری بین سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد بهبود عملکرد کاری و حرفه ای فارغ التحصیلان کلیه دانشگاه های کشور در این زمینه باشیم.در پایان این بازدید و نشست مشترک مقرر شد تفاهم نامه همکاری در جهت ارائه مشاوره آنلاین و ارایه زیرساخت آموزش مجازی و همچنین طراحی و توسعه پلتفرم مشاوره آنلاین در دستور کار مشترک قرار گیرد.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین  دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی و مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان برنامه و بودجه کشور

تفاهم نامه همکاری بین دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی و مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه کشور از سوی دکتر وحید آرایی رئیس دانشکده مدیریت و  سیدمهدی پاک ذات رئیس مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری در محل آن مرکز امضا شد. این گزارش حاکی است،  وحید آرایی رئیس دانشکده مدیریت واحد تهران مرکزی اظهار کرد: دانشکده مدیریت مبتنی بر منویات مقام معظم رهبری به دنبال کار علمی مسأله محور است و برای تأثیرگذاری بر نظام سیاستگذاری کشور، ارتباط با مراکز سیاست پژوهی و تصمیم سازی نهادها و سازمان های حاکمیتی و وزارتخانه ها را در دستورکار جدی خود قرار داده است.

وی افزود: مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری، نهاد سیاست پژوهی و پشتیبان اندیشه ای نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی کشور است و در نتیجه همکاری علمی مشترک با این مرکز بسیار حائز اهمیت است.

آرایی در پایان با اشاره به زمینه های همکاری مورد اشاره طرفین در تفاهم نامه خاطرنشان کرد: همکاری طرفین در سه بخش پژوهشی، مشاوره و مدیریت دانش و آموزش و نشر پیش بینی شده است که امیدواریم با تشکیل کمیته راهبری، بلافاصله اجرای تفاهم نامه عملیاتی شود. در این مراسم که سیدمهدی جلالی معاون پژوهش و فناوری،  حامد نظرپور کاشانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده و مدیران آن مرکز نیز حضور داشتند.

کسب رتبه برتر کنکور کارشناسی ارشد توسط دانشجوی دانشگاه آزاد شهرکرد

 ابراهیم رحیمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با تبریک این افتخارآفرینی به جامعه دانشگاهی گفت: محمدجواد مظاهری شورابی دانشجوی سال آخر رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد موفق به کسب رتبه ۳۸ حقوق گرایش جزا و جرم شناسی و حقوق گرایش کیفری اطفال و نوجوانان کنکور سراسری کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور شد. رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد یکی از با سابقه‌ترین رشته‌های تحصیلی این واحد دانشگاهی است که هم‌اکنون در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی حقوق جزا و جرم شناسی دانشجو می پذیرد.
این دانشجوی برتر علمی بیان کرد: محمدجواد مظاهری متولد سال ۱۳۷۷ دارای دیپلم ریاضی فیزیک و پیش دانشگاهی رشته تجربی هستم. سال ۱۳۹۸ پس از دوسال کنکور دادن به‌رغم قبولی در رشته‌های دیگر کنکور تجربی به علت علاقه به رشته حقوق آمدم. هم اکنون ترم ۶ و دانشجوی سال آخر هستم که تا شهریور ماه فارغ التحصیل خواهم شد و معدل ۱۸.۹۰ را دارم. به عنوان دانشجوی سال آخر آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ را شرکت کردم که با لطف خداوند موفق به کسب رتبه‌ دورقمی  ۳۸ در گرایش جزا و جرم‌شناسی و رتبه ۳۹ در گرایش حقوق کیفری اطفال و نوجوانان از بین حدود ۴۰ هزار نفر مجاز به انتخاب رشته و شرکت کنندگان دیگر شدم.
بنده از ترم اول شروع به مطالعه کتب مرجع رشته حقوق  در کنار گذراندن دروس دانشگاهی داشتم، خیلی‌ها از منابع و ساعت مطالعه بنده میپرسن که باید به این نکته تاکید داشت که بجز ۴-۵ ماه آخر که مطالعه فشرده برای آزمون کارشناسی ارشد داشتم که ساعت مطالعه بنده در روزهای آخر به ۱۲ ساعت هم شاید می‌رسید، از بدو ورود به دانشگاه و ترم اول به‌طور مستمر  و پیوسته ، روزانه دو الی سه ساعت مطالعه رو داشتم و این پیوستگی باعث حفظ شاکله‌ ذهنی و برای  آماده شدن ذهن و پایه‌ی تحصیلی  بسیار موثر بوده است.
وی افزود: علاقه و هدفمند بودن رکن اصلی مطالعه و کسب رتبه و در کنار آن مطالعه پیوسته و مداوم هرچند کم و پشتکار ناشی از آن و تلاش کردن که از همان ترم اول به نظرم بود و منابع مرجع و خوب از اساتید برتر حقوق و قلمش همچون  حسین میرمحمدصادقی و  اردبیلی در حقوق جزا، خالقی و طهماسبی در آیین دادرسی کیفری برای من بوده و در ماه‌های آخر کمک گرفتن از منابع کمک آموزشی و تست زنی. همچنین راهنمایی گرفتن از اساتید و تشویق آنها در این مسیر را موثر می‌دانم.
این دانشجوی برتر علمی ادامه داد: برای دانشجویان مطالعه کتب آزمونی را بجز در چند ماه باقی مانده به آزمون‌های حقوقی توصیه نمی‌کنم و توصیه اولیه بر مطالعه کتب مرجع است که اطلاعات حقوقی را از سرچشمه بگیرند و منابع کمک آموزشی صرفا مکملی برای جمع بندی و نظم دادن به مطالبی است که از مرجع خوانی بدست آوردن که این مرجع خوانی در آینده شغلی و تحصیلی آنها هم  موثر است.
 توصیه دیگر به هدفمند بودن مطالعه و با علاقه تلاش کردن دارم. آنچه که باعث موفقیت در آینده تحصیلی و شغلی خواهد شد جز این نیست.

برگزاری دوره آموزشی دانش افزائی داوران والیبال استان سمنان

مهدی سلطانی فر، معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: سمینار آموزشی دانش افزائی داوران والیبال استان سمنان به منظور آشنائی داوران با جدیدترین قوانین والیبال۲۰۲۲VNL-FIVB  و ارتقای دانش فنی و مهارت های علمی آنان با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و هیات والیبال استان سمنان در مجموعه ورزشی آزادگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با بیان اینکه فرهاد شاهمیری داور المپیکی و عضو کمیته داوران کنفدراسیون والیبال آسیا، به عنوان مدرس این سمینار آموزشی یک روزه بوده است گفت: این سمینار روز گذشته با حضور ۷۵ نفر از داوران زن و مرد والیبال استان برگزار و با اعطای گواهینامه معتبر پایان یافت.

این مسئول استقبال هیأت‌های ورزشی از امکانات واحد سمنان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: مجموعه ورزشی آزادگان با وجود امکانات و تجهیزات کم نظیر تخصصی ورزشی در استان در کنار فضای دانشگاهی و مجتمع رفاهی یک فرصت استثنائی برای برگزاری اردوها، کارگاه‌ها و مسابقات ورزشی در تمام سطوح است.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1146278 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاه آزاد اسلامی فارغ التحصیلان دانشکده مدیریت والیبال استان کارشناسی ارشد آموزش مجازی کیفیت آموزش واحد سمنان تفاهم نامه رشته حقوق کسب رتبه رشته ها نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طهرانچی ظهر در دوشنبه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ما امروز با یک شلختگی و آشوبناکی در طراحی شهرهایمان مواجه هستیم، تاکید کرد: امروز شاهد هستیم با آپارتمان سازی مفاهیمی مانند محله نابود شده و به جای محله‌هایی که مسجد محور و یک عنصر اجتماعی محسوب می‌شد و حتی قواعد خودش را داشت، برج‌هایی ساخته‌ایم که با قواعد هیأت مدیره ها اداره شده و انسان‌ها به ماشین بدل شده‌اند تا جایی که همسایه‌ها از هم خبر ندارند.

وی با بیان اینکه آپارتمان سازی درختان و حیاط و زنده شدن بهار را از خانه‌ها از بین برده است، افزود: امروز شاهد هستیم که رابطه انسان و خاک قطع شده اساساً ارتباطات را به صفر کشانده‌ایم و به عبارت ساده در ساختار ما نه با میراث نیاکان و نه با طبیعت الهی همخوان نبوده‌ایم. ما امروز در معماری و فرهنگمان شبیه گذشتگانمان نیستیم و تنها نام شیخ بهایی را به عنوان روز مهندس یدک می‌کشیم اما شباهتی با آن میراث نداریم.

تربیت رکن اصلی و مهم

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشگاه صرفاً حوزه علم نیست بلکه ساحت تربیت است، تاکید کرد: دانشگاه نظام علمی را در کنار نظام فناوری دارد و سومین رکن دانشگاه نیز جهت دهنده است که تعیین می‌کند علم و فناوری در کدام راستا گام بردارند و این همان نظام فرهنگی دانشگاه است.

طهرانچی با بیان اینکه نمی‌دانیم که امروز معماری، شهرسازی، گردشگری کشورمان در ساحت علم تمدنی حرکت می‌کند یا بر فناوری رفاه؟ و لذا تکلیف خودمان روشن نیست، ابراز کرد: امروز ماحصل این تناقض آن است که ما در معماری و شهرسازی و گردشگری و … نمی‌دانیم کجا ایستاده‌ایم.

وی با بیان اینکه رشته‌های ما در دو دهه قبل به این شکل بود که هیأت علمی ما در هیچ رشته‌ای بیش از شش درصد نبود اما امروز پنج رشته تمام اعضای هیأت علمی را به خود اختصاص داده و این نشان دهنده تغییر نوع اقبال اجتماعی به رشته‌های دانشگاهی است، افزود: ما دچار تغییرات نسلی متأثر از رشد فرهنگی هستیم.

ماشین مظهر دانایی!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در گذشته دانایی را ما کسب می‌کردیم و ماشین‌ها مظهر توانایی بودند اما امروز ماشین‌ها هستند که مظهر دانایی محسوب می‌شوند و انسان به دنبال توانایی است، گفت: امروز معماری بهتر است که با نرم افزارهای سه بعدی بهتر کار کند امروز معماری قوی‌تر است که بتواند فناوری را بهتر استفاده کند و دانایی را از هوش مصنوعی می‌پرسد.

طهرانچی با بیان اینکه وقتی صرفاً فناوری شدیم جامعه هم نوآور شده و از خلاقیت دور می‌شود و لذا ما خلاقیت در شهرسازی نداریم و نمونه آن مسکن مهر است، افزود: مسکن مهر خلاقیت ندارد حتی اگر در نوآوری توانسته باشد قیمت مسکن را کاهش دهد و این ماحصل جامعه‌ای است که در آن خلاقیت وجود ندارد لذا سوال اینجا است که همین مسکن مهر را چه کسی جز فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ساخته‌اند؟

وی با بیان اینکه گردشگری ما تنها رفتن به شمال شده و به محض اینکه دو الی سه روز تعطیلی باشد همه مردم در اتوبان به سمت شمال هستند و مجبور هستیم جاده را در رفت و برگشت یک‌طرفه کنیم و این همه گردشگری امروز ما است، تاکید کرد: این وضعیت ماحصل گردشگری است که علم و تفکر را به عنوان پشتوانه ندارد لذا نباید توقع داشته باشیم که وقتی دانشگاهیان ما صرفاً به جنبه فناوری گردشگری می‌پردازیم، مرد قدر گذشته میراث خودشان را در گردشگری بدانند لذا اوج گردشگری ما گردشگری تفاخر است و فقط به اینکه گذشتگان ما چه ساخته‌اند فخر می‌فروشیم اما کسی نمی‌گوید که حالا چه کرده‌ایم؟

دوری از آموزش خلاق

رئیس دانشگاه آزاد با بیان اینکه در معماری به سمت آموزش حرفه‌ای رفته‌ایم اما آموزش خلاق تخصصی برگرفته از مدیریت دانش نیاز داریم تا بتوانیم دانش در سینه را به دانش مکتوب تبدیل کند، گفت: بعد از این مرحله باید به آموزش اجتماعی در معماری، شهرسازی و گردشگری برویم. امروز یک سوم مباحث دانشجویان ما در این رشته‌ها باید اجتماعی باشد.

طهرانچی بیان کرد: دانشجوی ما باید از فرهنگ و اجتماعی اطلاع داشته باشد باید بداند که زیارت، چه مفهومی است و چه جایگاهی دارد و چون نمی‌دانیم برای آن نام گردشگری مذهبی را برگزیده‌ایم در صورتی که زیارت مفهوم دیگری است، تاکید کرد: همین موضوع سبب می‌شود که به جای توسعه حرم، زیر زمین در حرم می‌سازیم تا ارتباط انسان را با آسمان و فضا قطع کنیم و همه را به یک زیرزمین سوق دهیم لذا اصلاح این رویه‌ها و آموزش‌ها رسالت نوین دانشگاه‌ها است.

وی افزود: دانشگاه آزاد قرار است ۵۰ هزار خانه برای تأمین مسکن دانشگاهیان در سراسر کشور بسازد از همین امروز اساتید معماری گرد هم بیایند و تعاونی مهندسی معماری و شهرسازی را برای ساخت این مسکن‌ها ایجاد کنند تا کار معماری و طراحی این مسکن‌ها را در دست بگیرند و نوع معماری ویژه‌ای را اجرا کنند باید شروع کنیم و آموزش دهیم باید بتوانیم سبک معماری را احیا کنیم و دانشگاه آزاد این آمادگی را دارد که طراحی این خانه‌ها را به گروه معماری بسپارد.

کد خبر 6098363

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش